jan 19

En venn

Det er mørkt jeg kjenner snøen treffe nakken min der jeg går med hodet bøyd, ser på skoene mine som snart er helt hvite av snø, de løfter seg ikke like lett det virker som de er slitne av å gå alene i mørket.

Snøen som har truffet nakken min holder på å smelte, jeg kjenner de våte dråpene renne ned den varme ryggen min, det er avkjølende på en god måte, ryggen min virker som den nyter den kjølige følelsen, den virker sliten av å gå bøyd hele tiden, lei av å holde alle bekymringene oppe, når den egentlig har lyst til å knekke sammen i mørket.

Håret som krøller seg når snø samler seg med svette henger ned foran øynene mine, men det skygger ikke det er som det heller pakker meg inn i en egen verden der kun jeg selv er, helt alene i mørket der kun stjernene holder meg med selvskap.

Jeg setter meg ned i snøen, sliten av alle bekymringene, trøtt av alle skrittene våt av svette.

Så titter jeg opp, stryker håret forsiktig vekk fra ansiktet, ser opp mot stjernene og ønsker at jeg ikke var alene her med tankene, det er da handa mi finner mobilen i kåpe lomma, et ubesvart anrop……

Jeg har deg, jeg er ikke alene… tusen takk min venn

6 kommentarer

 1. annlaug sier:

  Tusen takk, gleder meg som søren det blir så gøy 😉
  du vet jo hvem som innspirerte meg til å skrive denne.

 2. Wakka sier:

  Du burde vært poet av yrke, Annlaug…
  Dette var nydelig!!
  Og herrebevares som jeg gleder meg til du kommer!!:-)
  Klemmmm

 3. annlaug sier:

  Mina
  Vet men man skal ikke bruke venner som søppelkasser… noe blir bedre bare man setter ord på det 😉
  Ikke mørk da, bare meg 😀

 4. annlaug sier:

  Bow
  Kan jo ikke gi opp nå, selv om en del av meg har lyst til å bli under dyna.
  Takk for gode tanker

 5. Mina sier:

  Du har meg bare en samtale unna, men hvorfor så mørk trodde du hadde det bra jeg, hvorfor alt alene på dine skuldre?

 6. Bow sier:

  Så bra skrevet! Kunne virkelig leve seg inn det du skrev.
  Ingen skal måtte gå gjennom vonde ting alene.
  Stå på lille venn!

Skriv et svar