apr 24

Lørdag, familie dag? Eller død over hybelkaninene?

Før så husker jeg at lørdag, det var dagen da jeg, min mor eller andre familie medlemmer fant på noe sammen, en tur i byen, handle litt se på livet på torvet eller rett å slett en napoleons kake bå en av byens cafeer, men nå hva er lørdagen blitt??? Jo da det har blitt en dag der det som har blitt forsømt i uka, blir tatt alt fra husarbeid, vask av bil, for ikke snakk om vask av klær er jeg riktig uheldig så blir det å snakk om vask av vinduer, som må nesten vaskes en gang i md da de er så store at man ser møkka sette seg fast med en gang. Nå som sola skinne å jeg har hele dagen alene, hva gjør jeg! jo da sitter inne, leverer oppgaver, retter en stil som sønnen min har knotet ned nå ny norsk å håper dette virkelig blir slutt på!

For det jeg vil ha en en helg som jeg kan bruke på andre ting, en helg der jeg kan føle det er greit å legge noe bort, en helg der jeg kun skal kose meg med familien, ta en tur ut der jeg ikke tenker på alt det som ligger hjemme, hva er det med det at det heletiden skal være ryddig, det skal se pent ut, det skal være rent??? ikke det at jeg sier det skal ligge møkk, men hva er farlig da med noen små hybelkaniner? Så lenge de ikke formerer seg fritt, at man har noe styring på det.

Argh… hva skal man gjøre???

Skriv et svar